Registrácia spoločnosti na Slovensku

Ak plánujete alebo sa rozhodnete podnikať na Slovensku, musíte si zaregistrovať spoločnosť (s.r.o.) na Slovensku. Registrácia spoločnosti na Slovensku sa podáva elektronicky, prostredníctvom obchodného registra.

Registrácia spoločnosti na Slovensku môže byť úspešná, ak

*je riaditeľ občanom Európskej únie alebo kandidát na riaditeľa spoločnosti má pobyt (povolenie na pobyt) na Slovensku.

*zakladateľom spoločnosti môže byť občan ktorejkoľvek krajiny.

*minimálny zakladateľský vklad jedného zakladateľa v spoločnosti môže byť 750 eur.

*Spoločnosť môže mať najviac troch zakladateľov, počet riaditeľov môže byť viac ako traja.

V opačnom prípade spoločnosť nebude registrovaná na obchodnom súde.

Sídlime na adrese: Seberíniho 2, 821 03 Bratislava
Volajte, píšte na: info@expressfirma.sk

O otvorení spoločnosti na Slovensku musíte vedieť aj niekoľko ďalších faktov:

  • Na každú osobu môžu byť zaregistrované maximálne tri spoločnosti.
  • Slovenská firma t.j. spoločnosť, ktorá je registrovaná na Slovensku, môže pôsobiť na území celého sveta okrem krajín (SNŠ).
  • Môže pôsobiť aj v iných štátoch EÚ, zároveň si však musí spoločnosť zaregistrovať svoju oficiálnu adresu v štáte, v ktorom plánuje podnikať. Daňové hlásenie teda bude podávať v štáte, kde má sídlo.

 

Ak chcete pracovať v inom štáte, musíte venovať pozornosť tomu, aký typ činnosti budete vykonávať. Preto, ak máte chuť pracovať v inej krajine EÚ pre slovenskú spoločnosť, radi vám poskytneme všetky potrebné rady pre prácu v Európskej únii. Pre slovenskú firmu môžete zamestnať aj občanov EÚ. Ak plánujete vo svojom podniku zamestnávať štátnych príslušníkov tretích krajín, potom je v tomto prípade každý cudzinec povinný zabezpečiť si pobyt (povolenie na pobyt) na Slovensku na základe pracovnej zmluvy.

A tak prejdime k samotnej registrácii firmy na Slovensku. Registrácia firmy na Slovensku, ako sme písali vyššie, nie je jednoduchá, no s našou pomocou bude pre vás registrácia firmy na Slovensku rýchla a jednoduchá. Najprv musíte prísť s názvom spoločnosti, ktorý si môžete skontrolovať pomocou nášho portálu napísaním názvu vašej spoločnosti. Ak po kontrole neexistuje názov, ktorý ste vymysleli, zastavíme sa pri mene, ktoré ste si vymysleli.

Druhou etapou je výber aktivít, ktoré sú uvedené na našej stránke. Môžete si vybrať typy činností, ktoré sú vhodné pre vašu činnosť, potom je potrebné zvoliť právnickú osobu pre vašu spoločnosť. adresu. Môžete použiť svoju oficiálnu adresu alebo použiť našu oficiálnu adresu, ktorú vám ponúkame.

Ak uvediete svoju adresu sídla, musíte poskytnúť potvrdenie o poskytnutí adresy. Potvrdenie, ktoré musí byť podpísané majiteľom priestorov, kde bude vaša spoločnosť registrovaná. Potvrdenie o nevykonateľnosti odsúdenia, ktoré musí byť preložené do slovenského jazyka, je povinné predložiť súdnym prekladateľom, ak potvrdenie nie je v slovenskom jazyku. Tento dokument je potrebný na predloženie licenčnému oddeleniu. Ďalej pripravíme dokumenty, ktoré budete musieť podpísať u slovenského notára. Po podpísaní všetkých dokumentov vytvoríme balík dokumentov potrebných na predloženie a odošleme ho na licenčné oddelenie (živnostecký úrad). Potom, čo je živý zoznam pripravený, predkladáme dokumenty do registra obchvatov.

Zápis spoločnosti na Slovensku do obchodného registra je záverečnou fázou. Obchodný register posudzuje zápis spoločnosti podľa právneho poriadku Slovenskej republiky do siedmich pracovných dní. Po zápise firmy do registra obchvatu dostanete výpis z registra o registrácii firmy na Slovensku. Informácie o online registrácii budú zverejnené nasledujúci deň. Ďalej musíte do jedného mesiaca zaregistrovať spoločnosť na daňovom úrade a získať DIČ daňové číslo. Ak sa včas nezaregistrujete na daňovom úrade, vašej firme bude hroziť pokuta 60 eur.

Naša spoločnosť poskytuje každému možnosť zaregistrovať si spoločnosť online. Vyvinuli sme online mechanizmus na rýchlu registráciu spoločnosti. Registrácia spoločnosti na Slovensku nie je veľmi rýchla a jednoduchá, pomôžeme vám správne pripraviť zakladateľské dokumenty. Ak chcete zaregistrovať spoločnosť, musíte postupovať podľa pokynov na našom portáli. Musíte vyplniť formulár, ktorý bude tvoriť kompletný balík dokumentov na registráciu spoločnosti. Registrácia spoločnosti na Slovensku u nás je spoľahlivá.